Útfelújítási munkák kezdődtek a Nagy Lajos király útján

Útfelújítási munkák kezdődtek a XIV. kerületi Nagy Lajos király útján: a várhatóan október végéig tartó felújítások során az érintett szakaszokon új szervizutak épülnek, a villamos útátjárók rendszere átalakul, valamint parkolósávok, gyalog- és kerékpárutak is létesülnek – tájékoztatta a Főpolgármesteri Hivatal hétfőn az MTI-t.

A Nagy Lajos király útjának három szakaszán – a Czobor utca és az Ilosvai Selymes utca, a Kerékgyártó utca és a Gyarmat utca, valamint a Komócsy utca és a Benkő utca – szervizutak, parkolósávok és új, egyesített gyalog- és kerékpárutak létesülnek – olvasható a közleményben.
Közölték, a Nagy Lajos király útja és a Czobor utca csomópontjában új gyalogátkelőhely létesül, és új jelzőlámpákat szerelnek fel.
A közlemény szerint a fentebb említett két első szakasz mellett a Szabács utcai kereszteződésnél, a Szugló utca és Benkő utca közötti szakaszon, a Gödöllői utca kereszteződésénél, valamint a Bonyhádi úti kereszteződésnél a szervizutak mentén megújul a csapadékelvezetés és a közvilágítás is, illetve az érintett területre ötven fát ültetnek.

 

admin Rovatok:: , , , Olvassa 14734 articles by
Szóljon hozzá Ön is!

Hozzászólás küldése

A hozzászóláshozbe kell jelentkeznie.

Közlekedési hírek

Házunk tája

Pihenőidőre ajánljuk

Sport hírek

Wáberer Esély Egészségbiztosítás

Szabadidőre ajánljuk

Már Facebook-on is ott vagyunk

Hírnaptár

2018. február
h k s c p s v
« jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728