A Harley Tulajdonosok Klubjának közleménye

Ismét világszár zenészek fokozzák majd a lóerőkben leggazdagabb hazai fesztivál hangulatát, hiszen az Open Road Festen fellép az Apocalyptica és a Canned Heat.

Kemény motorosok és húrszaggató dallamok találkozása – erre készülhet az, aki ellátogat a 19. Open Road Festre, ahol ezúttal a finn Apocalyptica is színpadra lép. A komolyzenei gyökerekkel rendelkező zenészek 1993-ban kezdtek keményebb dallamokat húzni és maguk is meglepődtek mennyire tetszik a közönségnek, amit csinálnak. Azóta sikerük töretlen, idén pedig már első lemezük jubileumi turnéján is túl vannak.  A három csellista alapember előbb egy dobossal, majd 2014-ben Franky egy énekessel is kiegészült, ezzel pedig még szélesebb népszerűségre tett szert, sőt Amerikában még a rádiós slágerlista Top 5-jébe is sikerült bekerülni.
Az 1966 óta színpadon lévő Canned Heat zenekar a Monterey-i Popfesztiválon tűnt fel és Woodstockban is a headlinerek között szerepelt. A modern elektronikus bluest, a rockot és a boogie-t vegyítő banda nevéhez olyan dalok fűződnek, mint az On The Road Again, a Going Up The Country vagy a Harley Davidson Blues, amely akár zenei-motoros fesztivál himnuszaként is megállná a helyét. A számos tagcsere ellenére az autentikus dallamok megmaradtak, hazánkban is felcsendülnek majd, megidézve a 60-as évek vad Amerikáját.
További információk: http://www.openroadfest.hu/hirek/apocalyptica-canned-heat-az-open-road-fest-szinpadan/
Kiadó: Harley Tulajdonosok Klubja

 

Szóljon hozzá Ön is!

Hozzászólás küldése

A hozzászóláshozbe kell jelentkeznie.

Közlekedési hírek

Házunk tája

Pihenőidőre ajánljuk

Sport hírek

Wáberer Esély Egészségbiztosítás