2 Télapó Expressz indul a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba

Az M2 Télapó Expressz idén is kigördül a Nyugati pályaudvarról december első hétvégéjén – hangzott el az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

A gyerekek és családok december 1-jén, 2-án és 3-án ünnepi díszbe öltözött gőzmozdonnyal utazhatnak a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba manócskák kíséretében, hogy ott egy felejthetetlen Mikulás- és adventi ünnepen vegyenek részt.
Magyar Anikó, a Vasúttörténeti Park marketing vezetője elmondta, hogy a rendezvény több mint 15 éve a park egyik legnépszerűbb eseménye. Mindhárom napon délelőtt és délután a Nyugati pályaudvarról indul a 204-es gőzmozdony vontatta szerelvény a Vasúttörténeti Parkba, ahol az Orient Csarnok színpadán az Eszterlánc-mesezenekar ünnepi műsora várja a gyerekeket és családjaikat. A műsor után a Mikulás feldíszített gőzmozdonnyal érkezik a csarnokba, hogy minden gyermeknek egy-egy Mikulás-csomaggal kedveskedjen. Ezután számos gyerekprogrammal és adventi meglepetésekkel várják a látogatókat. A programok között a gyerekek találkozhatnak Süsü, a sárkánnyal, a Tévé-Macival és lesz arcfestés is. Az ünnepség végén a gyerekeket ismét a Télapó Expressz szállítja vissza a Nyugati pályaudvarra. A járat három napig közlekedik, utoljára december 3-án lehet rá felszállni.
A Vasúttörténeti Park marketing vezetőjének tájékoztatása szerint a Mikulás-ünnepséget követően a Vasúttörténeti Park bezár és majd csak március végén, április elején nyitja meg ismét a kapuit.

 

admin Rovatok:: , , Olvassa 14714 articles by
Szóljon hozzá Ön is!

Hozzászólás küldése

A hozzászóláshozbe kell jelentkeznie.

Közlekedési hírek

Házunk tája

Pihenőidőre ajánljuk

Sport hírek

Wáberer Esély Egészségbiztosítás

Szabadidőre ajánljuk

Már Facebook-on is ott vagyunk

Hírnaptár

2018. február
h k s c p s v
« jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728