Természetközeli juttatás

Irány Balatonvilágos!roman

Az idei nyár más lesz, mint a korábbiak. Az időjárást sajnos még nem tudjuk előre megjósolni, de az már biztos, hogy június 15-étől szeptember végéig elsősorban a Waberer’s-csoport gépjárművezetői és családtagjaik veszik igénybe az új balatoni üdülőt. Fontos, hogy aki nyaralni szeretne, minél előbb töltse ki a szükséges nyomtatványt, mert ugyan a létesítmény 100 szobás, csak az lehet biztos abban, hogy az általa kívánt és a vezetője által jóváhagyott időpontban szálláshoz jut, aki időben ébred, és gyorsan jelentkezik.

A közvetlenül a tó partján található üdülőben a családdal együtt eltöltött kellemes egy hét enyhítheti a kemény munka, a távollét feszültségét, és ezután megújulva, feltöltődve ülhetnek vissza a kollégák a volán mögé. Az üdülési lehetőség is a vállalat és a munkatársak kapcsolatának erősítését szolgálja – a sok egyéb juttatási csomag mellett a társaság felső vezetése ezzel a kedvezményes üdülési lehetőséggel kívánja szolgálni munkavállalói kényelmét.

Nézzük a részleteket! Milyen az üdülő? Ki és hogyan jelentkezhet? Mennyibe kerül?

A hatemeletes üdülő Balatonvilágoson, szép, természetes környezetben áll, és saját stranddal rendelkezik. A vasútállomás 2 kilométerre található, de a vasúti sínek nyári felújítási munkálatai miatt célszerű gépkocsival érkezni, parkolóhely van elegendő. Minden héten kétszer lesz turnusváltás: hétfőn és szerdán. A központi telephelyről turnusváltáskor autóbusz is indul, amelyen korlátozott számban lesz lehetőség az utazásra.

A cégcsoportnál legalább folyamatos kétéves munkaviszonnyal rendelkező nemzetközis és belföldes gépjárművezetők és családtagjaik vehetnek részt az egyhetes nyaraláson. Jelentkezni az üdülési nyilatkozat nyomtatvány kitöltésével lehet, ez elérhető ebben a lapban, továbbá valamennyi egységvezetőnél, flottaoperátornál, vezénylőnél és a hr-osztályon kérhető.

A kitöltendő nyilatkozat itt letölthető>>>

Az üdülési igényt a hr csak a flottaoperátornak és az egység, illetve franchise-cég vezetőjének jóváhagyásával tudja érvényesíteni, ezért ajánlott igénylés előtt egyeztetni velük. A kitöltött nyomtatványt személyesen vagy elektronikus úton, akár telefonnal lefotózva is el lehet juttatni a hr részére. Mosonmagyaróváron is lehetőség van a nyomtatvány kitöltésére és leadására az erre kijelölt gyűjtőládákba.

A hr-osztály 2015 májusától a hotel@waberers.com címen és szemlélyesen, illetve az operátorokon keresztül ad információt.

Az alapellátásba a szállás mellett beletartozik a félpanziós étkezés. Természetesen igény szerint ebéd is kérhető, amelyért külön kell fizetni az önköltségi árat.

A vendégek élménydús nyaralásához hozzájárul a helyi animátor, aki változatos programokat biztosít gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Minden lehetőség adva lesz a járművek kabinjaiban elgémberedett végtagok átmozgatására: vízibicikli, csónak, kerékpár, biliárd, asztalitenisz, fitneszterem, szauna, beltéri medence, foci-, röplabda- és kosárlabdapálya áll a vendégek rendelkezésére. Fontos hangsúlyozni, hogy a szállóban a kisgyermekes, babás családokat is szeretettel várják, a szobákba babágy, fürdetőkád igényelhető.

A vállalat vezetése és a hr-osztály is bízik abban, hogy a cég által kínált új juttatást minél többen igénybe tudják venni.

Dolgozói költség-hozzájárulás

Korosztály Költség félpanziós ellátással
egy hétre
Idegenforgalmi adó Összköltség
6 éves korig díjmentes díjmentes 0 Ft
6-tól 14 éves korig 750 Ft/nap díjmentes 5250 Ft
14-től 18 éves korig 1500 Ft/nap díjmentes 5250 Ft
18 év felett 1500 Ft/nap 400 Ft/nap 13 300 Ft
admin Rovatok:: , Olvassa 14905 articles by
Szóljon hozzá Ön is!

Hozzászólás küldése

A hozzászóláshozbe kell jelentkeznie.

Közlekedési hírek

Házunk tája

Pihenőidőre ajánljuk

Sport hírek

Wáberer Esély Egészségbiztosítás

Szabadidőre ajánljuk

Már Facebook-on is ott vagyunk

Hírnaptár

2018. március
h k s c p s v
« feb    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031