Díjazott pillanatok

Előző lapszámunkban közöltük a Fotózz! – Sztorizz! – Pályázz! nevű pályázat felhívását, és október 19-e november 23-a között több mint százharminc mű érkezett. December 4-én hirdettek eredményt, december 14-én pedig kiállítással egybekötött díjátadót tartottak a Nagykőrösi úti telephelyen. A díjakat Fehér Orsolya és Pintér Viktória adta át a Hr-igazgatóság képviseletében. A díjazottak nyereményük átvételét követően néhány mondatban megosztották a jelenlévőkkel képeik történetét, illetve ihletését.

Az öttagú zsűri a következő témákban várta a pályaműveket, valamint a hozzájuk kapcsolódó rövid történetek, emlékek leírását:

– telephelyek (pl. műhely, raktár, konditerem, könyvtár, büfé, virágok),

– flotta (pl. korábbi és meglévő gépjárművek, szerelvények, vontatók, pótkocsik),

– életképek a Waberer’snél (pl. kedves emlékeket idéző felvételek kollégákról, pillanatképek dolgozókról),

– úton-útfélen, természet (pl. fuvarozás során készült fényképek tájakról, természeti jelenségekről).

Ahogy ilyenkor lenni szokott, a bírálóbizottság tagjainak nem volt könnyű dolguk, hiszen a pályázók sok kedves és megható személyes történetet osztottak meg, valamint néhány kép nemcsak szép, hanem elgondolkodtató is volt. A zsűri ezért úgy határozott, hogy négy különdíjat is kioszt a pályázók között.

A szervezők ezúton is gratulálnak a díjazott kollégáknak, és köszönik minden pályázónak, hogy megosztották képeiket, történeteiket és emlékeiket.

admin Rovatok:: , , Olvassa 14933 articles by
Szóljon hozzá Ön is!

Hozzászólás küldése

A hozzászóláshozbe kell jelentkeznie.

Közlekedési hírek

Házunk tája

Pihenőidőre ajánljuk

Sport hírek

Wáberer Esély Egészségbiztosítás