A hűség jutalma

Egy hosszú távra tervező vállalkozás, mint amilyen a Waberer’s is, fontosnak tartja dolgozói megbecsülését, mert csak így érhető el a munkaerő-vándorlás jelentős csökkentése, a stabil törzsgárda megtartása.

A megbecsülés legfontosabb eleme természetesen a minden hónapban a munkavállaló számlájára megérkező bér, de tudjuk, hogy ezen túlmenően mindannyiunknak szüksége van a pozitív megerősítésekre is. Tudnunk kell, hogy a cég sikerei nekünk is köszönhetők, tudnunk kell, hogy fontos a munkánk: fontos, hogy precízek vagyunk, fontos, hogy megbízhatók vagyunk – és az is fontos, hogy a cégünkhöz hűségesek vagyunk.

A társaság vezetése tisztában van ezekkel a természetes emberi szükségletekkel, és egyre több egyértelmű gesztussal – egyebek mellett juttatásokkal, elismerésekkel – kívánja visszajelezni a dolgozóinak, akikre lehet számítani, hogy ők is számíthatnak a Waberer’sre. A szociális és jóléti juttatások szabályzatának 2014. évi módosításakor bevezettek egy új, összegében is jelentős elemet, a hűségjutalmat. Fontos előre bocsátani, hogy ez a jutalom valamennyi, a nemzetközi fuvarozásban dolgozó gépkocsivezetőnkre vonatkozik. Ennek az írásnak az ad aktualitást, hogy eltelt az első év, és a június havi bérrel kezdődően minden hónapban sor kerül a céghez hűséges kollégák jutalmának kifizetésére. Azért, hogy mindenki tudja, milyen feltételek mellett számíthat erre az elismerésre, alább olvashatják a szabályzat vonatkozó szakaszait.

Alapelv a nemzetközis gépjárművezetők társaság iránti hűségének jutalmazása. Azon nemzetközis gépjárművezetők, akik tizenkét hónapon át balesetmentesen végzik munkájukat, és az azt követő hatodik hónap leteltét követően is a Waberer’s International Zrt.-nél vagy a franchise-cégeknél állnak alkalmazásban, munkájuk megbecsüléseként hűségjutalomban részesülnek.

A jutalom összege nettó kétszázezer forint minden tizenkét hónap elteltével. A hűségjutalom bevezetésének időpontja 2014. január 1. A kifizetés időpontja a tizenkét hónap leteltét követő hatodik hónapra járó bérfizetéssel azonos nap.

A hűségjutalom kifizetésének feltétele, hogy a gépkocsivezető

– nem okozott saját hibás balesetet,

– ‑nem szenvedett olyan töréskárt, amelynél a felelős személye nem állapítható meg (a felelősség alóli mentesülést igazolnia kell),

– ‑folyamatosan munkaviszonyban áll a kifizetés időpontjában a Waberer’s International Zrt.-nél vagy valamelyik franchise-cégnél.

A harminc napon túli betegség időszakára nem jár jutalom, a kifizetés összegét arányosítani kell az aktív időszakra.

A fuvarozási és szállítmányozási vezérigazgató-helyettes engedélyével jogosult a hűségjutalomra az, aki kis értékű saját kárt okozott, azonban az okozott kár összegével a hűségjutalom mértéke csökken.

Utolsó gondolatként felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy amikor valaki kézbe veszi az első éves hűségjutalmát, akkor – ha továbbra is megfelelt a feltételeknek – már a következő évi jutalom felét is megkereste, így érdemes továbbra is hűségesnek lenni.

admin Rovatok:: Olvassa 14905 articles by
Egy Hozzászólás Hozzászólás küldése
  1. Szenes77 szerint:

    Ez sajnos,csak reszben igaz. Az EUT csoportnal senki nem kapta meg.. Erdekes nem??? Vki vagy hazudik…vagy valaki lop.!!! Melyik a realitas???

Hozzászólás küldése

A hozzászóláshozbe kell jelentkeznie.

Közlekedési hírek

Házunk tája

Pihenőidőre ajánljuk

Sport hírek

Wáberer Esély Egészségbiztosítás

Szabadidőre ajánljuk

Már Facebook-on is ott vagyunk

Hírnaptár

2018. március
h k s c p s v
« feb    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031