Vodafone előfizetési akció a WABERER’S CSOPORT munkatársai részére

1.     Belföldi tarifák

A Waberer’s International Zrt. és a Vodafone között létrejött megállapodás keretében, Ön, mint a Waberer’s csoport munkavállalója, 2012. szeptember elsejétől, jelentős mértékű kedvezményekkel vásárolhat mobiltelefon előfizetést és készüléket.

A kedvezményes előfizetések 2 éves hűségnyilatkozat megkötésével igényelhetők országosan a Vodafone márkaboltjaiban és viszonteladói hálózatában vagy online felületen.

1.1               Kedvezményes percdíjak

A Vodafone a következő percdíjakat biztosítja a Waberer’s csoport munkatársai részére:

Szolgáltatások

Kedvezményes díjak

(bruttó Ft)

Belépési díj

0

Havidíj

2.222,50

     – Havidíjból lebeszélhető összeg

1.905

Kiegészítő havi díj (nem lebeszélhető)

490

Havi díjak összesen

2.712,50

Percdíjak
Hívások Vodafone hálózatába, más mobilhálózatba és vezetékes irányba minden időszakban*

17,78

Hívások Waberer’s csoporton belül minden időszakban**

0

Belföldi SMS küldés/db

19,05

Havi ingyenes SMS előfizetésenként ***

40 db – Vodafone hálózatán belül

Ügyfélszolgálat hívása (1270) Vodafone előfizetőknek

Ingyenes

* Belföldi, bármely mobilszolgáltató vagy vezetékes szolgáltató hálózatába irányuló, nem emelt díjas hívások.

** A korlátozott gépkocsivezetői telefonokat nem tartoznak a csoportba! A díjmentes hívások a Waberer’s csoport céges és dolgozói flotta előfizetései között értendő.

*** Nem emelt díjas, belföldi SMS-ek. Az adott hónapban fel nem használt SMS-ek a következő hónapra nem átvihetők.

 

Kiegészítő információk
 1. A fenti árak bruttó árak, tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t.
 1. SMS üzenetek fogadása ingyenes.
 1. A hívások számlázása 10 másodperces egységekben történik.
 1. A számlán egységárként minden esetben az alap percdíj kerül feltüntetésre azonban a számlázás kedvezményes percdíjon történik. A kedvezménnyel csökkentett díjak csak a számla „hívásdíjak összesen” sorában illetve a részletes számla „fizetendő összeg” oszlopában feltüntetett végső összegben érvényesülnek
 1. A díjcsomaghoz kapcsolódó egyéb, a szolgáltatás jellemző feltételétől eltérő használati mód díjait és további részeteket az ÁSzF 1. számú Díjszabás Melléklete tartalmazza, e díjak az Előfizetői Szerződés részét képezik anélkül, hogy azok az Előfizetői Szerződésben tételesen fel lennének sorolva.
 1. Készülékvásárlás esetén 24 hónapos határozott idejű szerződéssel.
 2. Egyedi Értékhatár

Minden Előfizető részére a Szolgáltató egyedileg, külön-külön megállapított, rendszeres időközönként felülvizsgált összeget (Továbbiakban: Egyedi Értékhatár) állapít meg, amely új előfizetés, vagy 3 hónapnál nem régebben igénybe vett Előfizetői szolgáltatás esetén Számlafizetőnként minimum bruttó 16.800 Ft (nettó 13.228 Ft). A Szolgáltató ennél magasabb Egyedi Értékhatárt akkor állapít meg, ha az Előfizető legalább három hónapos időtartamú Előfizetői jogviszonnyal rendelkezik a Szolgáltatónál. Az Egyedi Értékhatár számítása a mobil-rádiótelefon, a vezeték nélküli internet és a helyhez kötött Internet hozzáférés szolgáltatás esetében is azonos. Az Egyedi Értékhatár elérése esetén a Szolgáltató által küldött ingyenes értesítés módja: az Egyedi Értékhatár 80%-nak elérésekor SMS értesítés, majd az Egyedi Értékhatár átlépését követően SMS vagy hívás formájában értesíti az előfizető által megjelölt hivatalos kapcsolattartót.

Amennyiben az Előfizető 7 hónapnál nem régebben veszi igénybe az Utólag Fizető Előfizetői szolgáltatást, akkor az Egyedi Értékhatár vizsgálatának pillanatában az azt megelőzően kiállított és kiegyenlített számlák forgalmi értékének számtani átlaga képezi az Egyedi Értékhatár meghatározásának alapját.

Amennyiben az Előfizető 7 hónapnál régebben veszi igénybe az Utólag Fizető Előfizetői szolgáltatást, akkor az Egyedi Értékhatár vizsgálatának pillanatát megelőző hat hónapban kiegyenlített számlák kétszeres értékének átlaga képezi az Egyedi Értékhatár meghatározásának alapját.

A vizsgált időszakban – időrendben visszafelé – a kiegyenlített számlák forgalmi értékének kétszerese kerül felszorzásra az alábbi értékekkel.

Vizsgált időszak

Szorzó tényező

1-2 hónap

1

3-4 hónap

0,8

5-6 hónap

0,6

A fenti értékhatár-számítás Számlafizetőnként értendő.
A Szolgáltató annak a számlának a fogalmi értékét veszi a legmagasabb szorzó tényezővel figyelembe, amelyet az Előfizető az Egyedi Értékhatár vizsgálatát megelőző időszakban legutoljára egyenlített ki.

Az adott Előfizetőre vonatkozó Egyedi Értékhatár mértékéről a Szolgáltató a 1270-es Ügyfélszolgálati telefonszámon ad tájékoztatást az érintett kérésére.
Az Előfizető részére a Szolgáltató a Szolgáltatást az Egyedi Értékhatár eléréséig három egymást követő számlázási időszak (továbbiakban: Periódus) tartamára biztosítja. 17
Az Egyedi Értékhatárt a Szolgáltató akkor tekinti felhasználtnak, ha az Utólag Fizető Előfizető részére az adott Periódusban kiállított számla végösszege, valamint az Előfizető által az adott Periódusban kezdeményezett díjfizetésre köteles forgalom még ki nem számlázott bruttó értéke eléri az Egyedi Értékhatárt

Az Előfizető nem tagadhatja meg az Egyedi Értékhatárt meghaladó forgalom díjának megfizetését arra hivatkozással, hogy a Szolgáltató nem a részleges szolgáltatást nyújtja, tekintettel arra, hogy bizonyos szolgáltatások díjai, pl. a roaming nem az igénybevétellel egyidejűleg jelennek meg a számlázási rendszerben.

A Szolgáltató a teljes körű szolgáltatást folyamatosan biztosítja, amennyiben a Periódusban kiállított valamennyi számlát az Előfizető határidőre teljesíti. Ebben az esetben a megkezdett számlázási időszak kezdő időpontjától – a folyamatban lévő Periódus lejárta előtt – új Periódus indul.

1.2               Kedvezményes adatcsomagok

Kedvező percdíjú flotta tarifa mellé válassza ki a Surf csomagot és netezzen mobiljával kedvezményes flottás havidíjon. Az árak bruttó árak, tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t.

 

Surf csomag

Felfedező

Tudatos

Maximalista

Havi díj

1 000 Ft

1 625,6 Ft

2 438,4 Ft

Csomagban foglalt adatmennyiség

100 MB

500 MB

2 GB

Túlforgalmazási díj

0 Ft

0 Ft

0 Ft

 

FELFEDEZŐ – Kezdő okostelefon-tulajdonosoknak

Az opció 100 MB adatforgalmat tartalmaz, amely elegendő

 • a mindennapos webböngészéshez,
 • e-mailezéshez,
 • az információk és hírek gyors eléréséhez.

 

TUDATOS – Haladó okostelefon-tulajdonosoknak

Az opció 500 MB adatforgalmat tartalmaz, amely elegendő

 • rendszeres webböngészéshez,
 • YouTube-videók megtekintéséhez,
 • zeneletöltéshez.

 

MAXIMALISTA – Profi okostelefon-tulajdonosoknak

Az opció 2 GB adatforgalmat tartalmaz, amely elegendő

 • gyakori YouTube videózáshoz
 • online játékok használatához
 • netes videotelefonáláshoz.

http://www.vodafone.hu/uzleti/kozep-nagyvallalatok/ajanlatok/flotta

2.     Készülékek

A Vodafone előfizetéseihez a mindenkor aktuális készülékárakat biztosítja, amely megtekinthető bármely márkaboltban és viszonteladói hálózatunkban vagy az internetes honlapon www.vodafone.hu. Felhívjuk figyelmüket, hogy a készülékek kínálata folyamatosan változik, márkaboltonként és viszonteladónként eltérhet a kínálat.

 

iPhone-ajánlat flotta tagoknak!

Ha tökéletes felhasználói élményre vágyik, akkor pont egy iPhone-ra van szüksége.

Készülékek

SURF Maximalista csomaggal

iPhone 4 (8 GB)

Teljes ár

119 990 Ft

Kezdőrészlet

29 990 Ft

Havi törlesztés

12 x 7500 Ft

iPhone 4 (16GB)

Teljes ár

139 990 Ft

Kezdőrészlet

34 990 Ft

Havi törlesztés

12 x 8750 Ft

iPhone 4 (32GB)

Teljes ár

173 990 Ft

Kezdőrészlet

44 990 Ft

Havi törlesztés

12 x 10750 Ft

iPhone 4S (16GB)

Teljes ár

153 990 Ft

Kezdőrészlet

39 990 Ft

Havi törlesztés

12 x 9500 Ft

iPhone 3GS

Teljes ár

112 990 Ft

Kezdőrészlet

28 990 Ft

Havi törlesztés

12 x 7000 Ft

Az Apple vitte sikerre a modern okostelefont, és mostanra tökéletesre csiszolta az iPhone-t. A káprázatos felbontású és villámgyors, világszerte hódító iPhone 4-re alkalmazások százezreit töltheti le az Apple online boltjából, ráadásul ezek a telefonok egyben iPodként is működnek. Az AppStore-ban rengeteg ingyenes alkalmazás van, de már néhány euróért is profi programokhoz juthat.

iPhone-készülékekre speciális, kedvezményes iPhone-ajánlatot alakítottunk ki flottás ügyfeleink számára, melyet a fenti táblázat tartalmaz.

3.     Fontos tudnivalók

 • Minden munkatárs összesen legfeljebb magánszemélyként 5 db előfizetést vásárolhat 2 év alatt.
 • Készülékvásárlás esetén az előfizetői szerződés legalább kétéves időtartamra köthető.
 • A kedvezményes előfizetést a Vodafone országos márkabolti és viszonteladói hálózatán keresztül lehet megvásárolni, melyek címe a www.vodafone.hu alatt megtalálhatóak. Vásárlásra online felületen is van lehetőség, melynek részleteit a csatolt tájékoztató anyagok tartalmazzák.
 • Minden kedvezményes előfizetés vásárlásakor egy 30 napnál nem régebbi, a munkatársi viszonyra vonatkozó névre szóló igazolás bemutatását kérjük, mely a dolgozó aktív munkaviszonyára vonatkozik.
 • A munkaviszony megszűnése esetén, a kilépő dolgozó az előfizetést továbbviheti magával, ez esetben még a kilépés előtt át kell váltania egy aktuális egyéni előfizetői díjcsomagra.
 • Havidíjas előfizetői szerződés esetén az ügyfelek előzetes hitelbírálaton esnek át. A hitelelbíráláshoz szükséges a következő dokumentumok bemutatása:
 • Személyi igazolvány vagy útlevél (hivatalos lakóhelyet igazoló kártyával, ha a lakcím nincs benne az útlevélben, vagy a személyi igazolványban),
 • Adóazonosító kártya vagy TB kártya vagy jogosítvány,
 • Három hónapnál nem régebbi közüzemi számla és a befizetést igazoló csekk, vagy vezetékes telefonszámla, amin nincs tartozás, és a hitelképességi vizsgálati folyamat megkönnyítése érdekében 3 kifizetett mobiltelefon számla (amennyiben rendelkezésre áll),

(Csak azokat a vezetékes telefonszámlákat fogadjuk el, amelyeken a rajta szereplő cím megegyezik a személyiben vagy útlevélben szereplő ideiglenes vagy állandó lakcímmel, vagy a számlán szereplő név a leendő előfizetőé, ill. rokoni kapcsolat van a számlafizető és a leendő előfizető között).

 • Eredeti, a Waberer’s csoport cégei által kiadott igazolás, mely a Vodafone-nál történő szerződéskötésre szól.
 • Szolgáltatásunk és annak igénybevételének részletes feltételeiről a hatályos Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ad tájékoztatást. További információk a Vodafone Ügyfélszolgálatán (1270) kérhetők, vagy honlapunkról (www.vodafone.hu) elérhetők.
 • A készülékeket előfizetés nélkül csak teljes áron lehet megvásárolni.

 

Továbbá ezúton is tájékoztatjuk tisztelt leendő ügyfeleinket, hogy a hitelképességi vizsgálat eredményétől függően Társaságunk óvadékot jogosult kérni az előfizetői szerződés megkötéséhez. Az óvadék összegét a hatályos ÁSZF szerint állapítjuk meg. Ez az óvadék minden esetben a harmadik kifizetett telefonszámlánkat követően tisztelt előfizetőinknek jóváírásra kerül, a jóváírást követő számlák nagyságának függvényében.  A Vodafone Magyarország zrt. fenntartja a fenti ajánlat előzetes bejelentés nélküli felfüggesztésének, ill. megszüntetésének, továbbá az akciós feltételek egyoldalú módosításának jogát.

A számlán egységárként minden esetben az alap percdíj kerül feltűntetésre, azonban a számlázás kedvezményes percdíjakon történik. A kedvezménnyel csökkentett díjak csak a számla „hívásdíjak összesen” sorában, illetve a részletes számla „fizetendő összeg” oszlopában jelennek meg. Mind a havidíj lebeszélhetőségen belül, mind azon felül az árazás a kedvezményes percdíjjal történik.

3.1 Ügyfélszolgálat

A Vodafone ügyfélszolgálata a 1270-es számon érhető el, ingyenesen a Vodafone hálózatán belül belföldről, illetve helyi tarifával kívülről, más vezetékes vagy mobilszolgáltató hálózatáról a nap minden órájában, a hét minden napján.

A következő esetekben, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat (1270):

 • Aktuális készülék árlista kérése
 • Egyéb kondíciók
 • Számlainformáció / számlapanaszok
 • Számcsere
 • SIM-csere / lopás miatti letiltás
 • Szervizinformációk
 • 72 órás készülékcsere bejelentése (meghibásodás esetén)
 • Fizetős szolgáltatások igénylése/lemondása
 • Hűségprogram
 • Információ

 Bármikor lekérdezheti egyenlegét az erre a célra létrehozott hívószám tárcsázásával, mely csak a Vodafone hálózatából hívható: 1751. E szám hívásával meghallgathatja egyenlegét, és utána SMS-ben is megkapja azt! A rendszer kizárólag annak a mobiltelefonszámnak az egyenlegét közli, amelyről a kérés beérkezett (fizetős szolgáltatás).

Amennyiben csak SMS-ben szeretné megkapni számlaegyenlegét, akkor a 1751-es számra küldött tetszőleges szövegű SMS-re válaszüzenetben megküldjük aktuális számlaegyenlegét. Tájékoztatjuk, hogy szolgáltatásunk díjazása a mindenkor érvényes ÁSZF szerint kerül kiszámlázásra.

3.2 Számhordozás

A Vodafone a Waberer’s csoport munkatársai számára díjmentesen vállalja a számhordozás lebonyolítását.

A számhordozás feltételeiről kérjük, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon (1270), vagy tájékozódjon honlapunkon a www.vodafone.hu címen.

admin Rovatok:: , , Olvassa 14896 articles by
Szóljon hozzá Ön is!

Hozzászólás küldése

A hozzászóláshozbe kell jelentkeznie.

Közlekedési hírek

Házunk tája

Pihenőidőre ajánljuk

Sport hírek

Wáberer Esély Egészségbiztosítás

Szabadidőre ajánljuk

Már Facebook-on is ott vagyunk

Hírnaptár

2018. március
h k s c p s v
« feb    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031